У локомотивному депо Котовськ Одеської залізниці працює новітній тренажер

Березень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

У кабінеті технічного навчання учбового корпусу локомотивного депо Котовськ Одеської залізниці з минулого року на новому макеті-тренажері електровозу 2ЭС5к успішно проходять навчання працівники локомотивних бригад.

Пульт тренажера у натуральну величину створено силами працівників депо. Завдяки спеціальному програмному забезпеченню та монітором діагоналлю 42 дюйми створюється повне враження ведення вантажних та пасажирських поїздів. На моніторі тренажера достовірно відображається план профіль колії та припустимі швидкості на дільницях. Для перевірки знань та тренування локомотивних бригад у складних умовах існує навіть можливість створення нестандартних ситуацій на шляху прямування та ведення поїзда при виявленні несправностей у роботі електровозу. Також можна побачити усі параметри, які відображаються при роботі електровоза, зокрема, вивести як електричну, так і пневматичну схему – це полегшує задачу локомотивній бригаді у тому випадку, коли вона усуває несправності по електровозу. Відпрацьовується ведення поїзда при обмеженій видимості, зокрема вночі або в тумані та при складних погодних умовах – дощ, сніг. Створення нестандартних ситуацій, максимально наближених до реальних, допомагає виявити рівень підготовки локомотивної бригади, про що свідчитиме як швидко вони подолають ту чи іншу ситуацію на шляху прямування.
Клас технічного навчання є наочним посібником вивчення інструкції з правил технічної експлуатації, сигналізації, інструкції з руху поїздів і маневрової роботи. Кабінет обладнано світлофорами, обладнані місця для можливості інтерактивного навчання локомотивних бригад. У кабінеті є сім моноблоків, на яких проводиться навчання з наступною перевіркою знань за вивченими темами.
Обладнання кабінету новими діючими тренажерами і комп’ютерною технікою значно підвищує якість проведення навчання, відповідно рівень знань та професіоналізм локомотивних бригад депо Котовськ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool