У лісопарковій зоні в місті Кропивницький відбувся рейд (ФОТО)

Травень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1653 | Коментарі: 0

Працівники Служби порятунку Кіровоградщини продовжують здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення стосовно дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі.

Так, 7 травня співробітники У ДСНС України у Кіровоградській області спільно з фахівцями Патрульної поліції провели рейдове відпрацювання лісопаркової зони в місті Кропивницький. Рятувальники нагадали відпочиваючим правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватися під час відпочинку на природі, розповіли чим саме небезпечні пожежі в природних екосистемах та пояснили, що на початковій стадії пожежу у лісі можливо загасити самостійно. А якщо ви стали свідком масштабної пожежі, необхідно одразу, не зволікаючи, повідомляти про неї за номером «101». Працівники Служби порятунку також закцентували увагу громадян на правилах пожежної безпеки під час розкладання багаття. В свою чергу, працівники Патрульної поліції наголосили співрозмовникам на тому, знищення або пошкодження лісових масивів чи зелених насаджень навколо населених пунктів карається за законом.

На завершення розмови рятувальники надали громадянам листівки з корисними та важливими порадами, як не допустити пожеж у екосистемах та закликали берегти ліс від вогню.

Прес-служба У ДСНС в області

У лісопарковій зоні в місті Кропивницький відбувся рейд

У лісопарковій зоні в місті Кропивницький відбувся рейд
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool