У лісопарковій зоні Кропивницького провели рейд (ФОТО)

Вересень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1311 | Коментарі: 0

7 вересня відбувся спільний рейд представників Управління ДСНС у Кіровоградській області та Національної поліції в лісопарковій зоні м. Кропивницький.

Лісопаркова – улюблене місце дозвілля громадян різного віку. Сосновий ліс насичує повітря корисними фітонцидами та приваблює прохолодою відпочивальників з усього міста. Тому в будь-яку пору року тут завжди можна зустріти любителів відпочинку на природі.

Суха хвоя дуже легко загорається і пожежа миттєво поширюється на великі площі. Тому рятувальники та поліцейські попереджали усіх відпочивальників про відповідальність за збереження природних заповідних зон від пожеж. Зокрема нагадали про заборону розведення багать, необхідність ретельно гасити недопалки та не бути байдужими, коли стали свідками пожежі – негайно слід зателефонувати на номер «101».

Крім того, завжди існує ймовірність знайти залишки минулої війни – боєприпаси часів Другої світової війни, які все частіше з’являються з-під землі. Тож учасники рейду нагадали громадянам, як діяти в такому випадку.

Для закріплення отриманої інформації в пам’яті людей рятувальники роздали листівки із правилами безпеки у лісових масивах.

Прес-служба У ДСНС в області

7 вересня відбувся спільний рейд представників Управління ДСНС у Кіровоградській області та Національної поліції в лісопарковій зоні м. Кропивницький.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool