У Кропивницькому знову відбудуться майстер-класи

Лютий 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

13 лютого 2017 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас із виготовлення аплікації з кольорового паперу «Листівка-Валентинка» до Дня святого Валентина, на якому ви зможете власними руками створити подарунок до свята.

Вартість участі у майстер-класі – 21 грн. Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

14 лютого 2017 року о 15.00 відбудеться захід до Дня святого Валентина – музична вітальня «Його Величність романс…», на якому прозвучать ліричні романси, авторські пісні про кохання за участю Андрія Шульги, Валентина Могильного, Олега Коваля та Тамари Альошиної.

15 лютого 2017 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер - клас з образотворчого мистецтва «Зимові візерунки», на якому учасники заходу ознайомляться з технікою «монотипія».
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Василь Коваль – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

16 лютого 2017 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер – клас із виготовлення оберегу. Ви дізнаєтесь про те, коли автор почала вишивати, скільки часу йде на виготовлення одного виробу, в яких техніках працює та звідки бере ідеї для творчості.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Вікторія Шкабой – вишивальниця

16 лютого 2017 року о 16.30 відбудеться презентація карти-схеми «Височинне Поінгулля та його цікаві місця» за участі кропивницького географа Андрія Домаранського. Вперше за роки незалежності України в картографічній формі узагальнені численні краєзнавчі Височенного Поінгулля. дослідження Захід буде цікавим для тих, хто захоплюється географією та історією України.
Вхід вільний

16 лютого 2017 року буде розгорнуто виставку з фондів обласного художнього музею «Сяйво нових надходжень».

17 лютого 2017 року об 11.00 буде проведено презентацію польових нотаток Сергія Стародуба «Моя психоделіка АТО».
Вхід вільний

17 лютого 2017 року буде розгорнуто виставку графічних творів народного художника України Миколи Прокопенка «Магія літньої ночі».

17 лютого 2017 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер - клас із зістарення паперу, на якому учасники заходу дізнаються про різні способи імітації паперу під старовину.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

 

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.  Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool