У Кропивницькому знову проведено рейд з благоустрою міста

Вересень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Інспекторами спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради разом з представниками Кіровоградської міської дружини та ТОВ “Екостайл” проведено рейд з благоустрою міста

У ході якого було здійснено обстеження санітарного стану сел Гірничого, вулиць: Нижньої П’ятихатської, Садової, Руслана Слободянюка, Героїв України, Пацаєва, Космонавта Попова, Великої Перспективної, Івана Олінського, Габдрахманова, Комарова, Соборної, Тараса Карпи, Арсенія Тарковського, Кільцевої, Степняка-Кравчинського, Салтикова-Щедріна, Богдана Хмельницького, Кримської, Воронцовської, Чернишевського та провулків: Грибоєдова, Вишняківського, Вузького.

За виявлені порушення Правил благоустрою м. Кіровограда складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та виписано 11 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool