У Кропивницькому знову підняли тарифи

Вересень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

ТОВ «ЕКОСТАЙЛ» вводить нові тарифи на послуги із захоронення побутових відходів» передбачається затвердження тарифу в тонах та метрах кубічних, як у більшості українських міст, і становить 254,14 грн/т, або 65,83 грн/м³.

На сьогодні у Кропивницькому діє тариф на послуги з вивезення твердих побутових відходів (ТПВ), затверджений рішенням виконавчого комітету міської ради міста Кропивницький від 22 травня 2018 у розмірі 17,36 грн з особи, яка проживає у приватному секторі (з урахуванням норм накопичення ТПВ) та 11,37 грн з особи в багатоквартирних будинках.

Новим рішенням виконкому від 11 вересня 2019 року «Про встановлення ТОВ “ЕКОСТАЙЛ” тарифів на послуги із захоронення побутових відходів» передбачається затвердження тарифу в тонах та метрах кубічних, як у більшості українських міст, і становить 254,14 грн/т, або 65,83 грн/м³.

У перерахунку вартості оплати за послуги з вивезення і захоронення ТПВ на одну людину це:

- 23,45 грн для населення приватного сектору
- 20,02 грн для населення багатоквартирних будинків
- бюджетні установи обслуговуватимуться за 130,56 грн/м³
- інші споживачі – за 140,29 грн/м³.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool