У Кропивницькому знесуть пам’ятний знак комсомольцям

Листопад 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

Міська топонімічна комісія підтримала електронну петицію кропивницької волонтерки Оксани Червоної щодо благоустрою територій двох скверів, названих на честь Героїв АТО Анатолія Бузуляка та Олександра Кондакова, колишніх скверів Чекістів та 60-річчя ВЛКСМ.

Члени топонімічної комісії погодили знесення пам’ятного знаку Комсомольцям та доручили профільним виконавчим органам міської ради підготувати пропозиції щодо концепції оформлення скверу Олександра Кондакова та облаштування пам’ятного знаку загиблому спецназівцю.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Розміщений на території скверу Анатолія Бузуляка пам’ятний знак “Солдатам правопорядку Кіровоградщини”, за інформацією члена комісії заступника начальника департаменту культури, туризму та охорони культурної спадщини ОДА Вадима Колоса, перебуває під охороної держави, як пам’ятка місцевого значення. Тож топонімічна комісія доручила підготувати звернення на Міністерство культури України щодо його виключення з реєстру історичних пам’яток. На думку членів комісії, логічним було б перенести цей знак до скверу Правоохоронців, що розташований по вулиці Вокзальній навпроти міського відділу поліції. Тож відповідні звернення будуть направлені і до Міністерства внутрішніх справ України

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool