У Кропивницькому зловмисник жорстоко вбив літню жінку

Листопад 24, 2016 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Трагічна подія сталася наприкінці серпня. Зловмисник прийшов до помешкання 90-річної жительки обласного центру, щоб нібито допомогти у вирішенні побутової проблеми. Зрештою, намагаючись заволодіти грошовими коштами, жорстоко вбив літню жінку.

У даний час підозрюваного затримано, за вчинене йому загрожує до 15 років ув’язнення.

У післяобідню пору, проходячи повз багатоповерховий будинок, зловмисник побачив біля під’їзду пенсіонерку. Між ними зав’язалася розмова. Чоловік представився соціальним працівником та сказав, що перевіряє лічильники. Бабуся ж розповіла про те, що їй нещодавно встановили пристрій та його потрібно опломбувати. Псевдосоцпрацівник пообіцяв вирішити питання, тому жінка, не підозрюючи нічого лихого, впустила незнайомця до квартири.

Зловмисник взявся «за роботу». За послугу чоловік попрохав у пенсіонерки 150 гривень, щоб прослідкувати, де господиня зберігає свої заощадження. Жінка сказала, що грошей у неї немає, а за лічильник вона вже розрахувалася. Така відповідь не влаштувала «працівника» і він почав вимагати готівку. Пенсіонерка запропонувала піти до сусідів та взяти кошти у борг. Зловмисник відразу ж став у дверях, щоб старенька не могла вийти з помешкання. Налякана літня жінка почала кричати, стукати в стіну та кликати на допомогу. Тоді нападник штовхнув потерпілу на ліжко, схопив подушку й почав нею душити бабусю.

Після цього, не знайшовши у помешканні нічого цінного, чоловік поквапився залишити квартиру. Однак за вхідними дверима побачив силуети двох осіб і вирішив втекти через балкон. Перехожі, які помітили, як з другого поверху будинку вистрибнув незнайомець, викликали поліцію.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили бездиханне тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Як встановила експертиза, смерть потерпілої настала від механічної асфіксії.

«У результаті оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити особу зловмисника і затримати його, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Ним виявився 35-річний уродженець сусідньої держави, який деякий час мешкав в області, а потім переїхав до Кропивницького. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу».
Зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, може знову потрапити за грати на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool