У Кропивницькому зловмисник наніс ножем кілька ударів господарю помешкання

Вересень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Під час конфлікту 44-річний раніше судимий житель обласного центру наніс тяжкі ножові поранення знайомому. Потерпілого госпіталізовано до лікарні. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 років.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

На лінію «102» надійшло повідомлення від охоронців вто мийки про те, що поблизу об’єкта вони бачили громадянина із закривавленими руками, в яких він тримав ножа. На місце пригоди відразу ж було направлено наряд патрульних та слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції.

«Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили 44-річного чоловіка. З’ясувавши обставини події, зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Громадянин зізнався у скоєному, - розповів т.в.о. начальника відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Ніж, вимащений плямами крові, який знаходився у місцевого жителя на момент затримання, правоохоронці вилучили та направили на дослідження».

Слідчо-оперативна група вчасно прибула до помешкання потерпілого. Працівники поліції викликали пораненому чоловіку швидку медичну допомогу, адже його стан був вкрай тяжким, а тілесні ушкодження – небезпечними для життя. Лікарі діагностували у 41-річного місцевого жителя проникаючі поранення в області серця та шиї.

Як з’ясувалося, пізно ввечері, перебуваючи напідпитку, зловмисник прийшов до свого сусіда. Між чоловіками виникла сварка, адже вони давно мали неприязні відносини. Під час сутички гість схопив ножа та наніс ним кілька ударів господарю помешкання.
У даний час вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання стосовно нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Раніше зловмисник вже відбував покарання за вбивство.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool