У Кропивницькому зловмисник грабував жінок

Червень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Ним виявився 30-річний раніше неодноразово судимий житель обласного центру. Чоловік заволодів ювелірними прикрасами двох кропивничанок. За вчинене особі загрожує покарання – до шести років ув’язнення.

Ввечері, блукаючи вулицями міста, зловмисник помітив 57-річну перехожу. Місцева жителька поверталась із роботи додому. Увагу грабіжника привернув золотий ланцюжок на шиї жінки. Чоловік вирішив заволодіти ним. Зловмисник підбіг до кропивничанки, зірвав прикрасу та втік у невідомому напрямку.

Потерпіла відразу ж зателефонувала до поліції та розповіла про те, що сталося.

«За вказаними прикметами, працівники карного розшуку встановили особу нападника та його місцезнаходження, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Як з’ясувалося, чоловік причетний ще й до пограбування 24-річної місцевої жительки. Чужі прикраси чоловік встиг продати, а гроші витратив на особисті потреби. Наразі особі оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України».

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool