У Кропивницькому злочинець ховався в кущах катранівскої кручі

Травень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1354 | Коментарі: 0

Согодні, 13 травня, близко 4-ї години ранку, патрульні отримали виклик про крадіжку кабелю на вулиці Новгородській. Інспектори, оперативно прибувши на місце події, виявили обрив дроту довжиною 50 метрів.

Сліди обірваного кабелю вели в сторону району Катранівки. Патрульні пішли по слідах зловмисника, ретельно обстежуючи прилеглу території. Через півгодини охоронці порядку виявили 32 річного чоловіка, який ховався в кущах катранівскої кручі.

Поряд із громадянином виявили і обірваний кабель. Зловмисника затримали та доправили до міського відділу поліції. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Пізніше з’ясували, що затриманий неодноразово мав проблеми із законом та вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool