У Кропивницькому жінка вчинила розбійний напад

Жовтень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 690 | Коментарі: 0

Перебуваючи у приміщенні офісу однієї з фінансових установ, 33-річна мешканка області, погрожуючи касиру ножем, відібрала грошові кошти у сумі близько 10 тисяч гривень. За скоєне особі загрожує до 12 років позбавлення волі.

Пригода сталася ввечері 4 жовтня, близько 18.30. Зловмисниця прийшла до фінансової установи, дістала з кишені куртки ніж та почала погрожувати працівнику закладу, вимагаючи кошти. Злякавшись, касир змушена була відчинити сейф та віддати нападниці гроші. Після скоєного жінка вибігла з приміщення та зникла у невідомому напрямку.

«Отямившись від пережитого, 30-річна потерпіла повідомила про напад у поліцію. Поліцейські відразу ж виїхали на місце події. Провівши всі необхідні першочергові розшукові заходи, оперативники менш ніж за добу викрили зловмисницю. У нагоді стали і записи з камер відеоспостереження. За місцем мешкання жінки правоохоронці виявили та вилучили речові докази кримінального правопорушення – ніж та частину грошових коштів, які вона зберігала у сумці», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Як згодом було встановлено, жінка, яка ніде не працювала та мала на утриманні трьох дітей, неодноразово брала позики у даному закладі. За словами нападниці, на злочин вона наважилася з метою сплати кредитів у різних банках та фінансових установах, у яких має заборгованість.

Вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

 

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool