У Кропивницькому жінка ледве не потонула на місцевому пляжі (ВІДЕО)

Серпень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1548 | Коментарі: 0

Патрульний екіпаж №118 міста Кропивницький прибув за викликом на нещасний випадок на місцевому пляжі. Зреагувавши миттєво та професійно, поліцейські врятували життя 23-річній дівчині.

Вчора, 10 серпня, близько 5-ї години ранку до поліції Кропивницького надійшов виклик про нещасний випадок на пляжі «Миколаївський»: 23-річна дівчина пішла купатись та не повернулась. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції у складі лейтенантів поліції Володимира Удовіченко, Олени Цуркан та Миколи Пономаренка.

Прибувши на місце виклику, патрульні почали оглядати прилеглу територію. За 100 метрів від берега, у воді, вони помітили силует дівчини, що нерухомо тримався на воді.

В цей час лейтенант поліції Микола Пономаренко забіг у воду та діставшись дівчини надав їй першу медичну допомогу. Завдяки професійним діям поліцейського потерпіла знову почала дихати. Вже на березі патрульні продовжили надавати дівчині медичну допомогу, після чого вона прийшла до тями.

Поліцейські передали постраждалу лікарям швидкої медичної допомоги, які прибули на місце події за викликом патрульних. Наразі її госпіталізовано.

«Поважаю і ціную цих хлопців», – зазначив начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков, додавши, що патрульних, які врятували життя дівчині буде нагороджено.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool