У Кропивницькому збирали кошти на майданчик доступний дітям на візочках

Травень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 668 | Коментарі: 0

29 квітня Ініціативна група матусь від Кіровоградської обласної громадської організації матерів дітей та молоді з інвалідністю «Серце матері» в рамках святкування міжнародного Дня Танцю в ТРЦ Depo't center 2018, збирала кошти на перший інклюзивний майданчик, доступний дітям на візочках.

ТРЦ Depo't center- Ігор Безуглий та Олена Ткаченко підтримали та долучилися до ініціативної групи. Вони подбали за всі технічні умови для презентації відео ролика https://www.youtube.com/watch?v=s4NX2RlUofE, під час їхнього заходу ведуча закликала всіх гостей підтримати ідею зі встановлення майданчика доступного дітям на візочках.

 Ініціативу матусь підтримала Art-studio "Animato", влаштувавши шоу гігантських мильних бульбашок, та провела експеримент з створення штучного диму.

Волонтери від YMCA Кропивницький, допомогли провести ексклюзивний майстер клас з виготовлення ексклюзивних прикрас для волосся. Чудова майстриня Наталья Бабенко залюбки відгукнулася підтримати матусь. Вона за здалегіть підготувала цікаву ідею з прикрасою для волосся. Дітки були у захваті від отриманого результату.
По закінченню заходу було зібрано 1395грн.

ВИ МОЖЕТЕ зробити добру справу і допомогти діткам на візочках
мати щасливе дитинство та веселі розваги в колі однолітків
на доступних для них ігрових майданчиках!
Кожен може перерахувати кошти на рахунок
Кіровоградської обласної громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері’’ (ЄДРПОУ 37709059, розрахунковий рахунок у Приватбанку №26002060423569, МФО 323583). для встановлення дитячого ігрового майданчика інклюзивного типу, як частини вже існуючого майданчику, що діє на базі Дендропарку міста Кропивницький
Також гроші можна переказати на картку в Приватбанку
4731212700808982, отримувач - Малухіна Марина Миколаївна
Всі надходження на картку переказуються на рахунок організаторів акції.
Ми звітуємо за кожну отриману гривню!
Фейсбук: @GoodforChildrenCity
Телефони: 095 383 69 59, 0668308573
Разом ми можемо все! Твори добро!Ініціативні мами Кропивницького
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool