У Кропивницькому зберуться волонтери з усієї України

Лютий 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1263 | Коментарі: 0

Вічора, 15 лютого, секретар міської ради Андрій Табалов провів робочу зустріч із представниками “Львівської освітньої фундації”. Олексій Сапига та Дзвенислава Стецуняк, які минулого року презентували у Кропивницькому свій проект “Будуємо Україну разом”, розповіли про хід його реалізації.

Цього року у межах розширення проекту “БУР” саме Кропивницький був обраний містом для втілення соціальних проектів волонтерами з усіх куточків України. Місцеві активісти долучитись до благодійної програми і вже підготували перелік родин, які отримають допомогу добровольців

Добровольці проекту “БУР” планують приїхати у Кропивницький 7 травня і, після облаштування наметового містечка, що базуватиметься на території обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій, приступити до роботи.

читайте також: У Кропивницькому вшанували загиблих земляків (ВІДЕО)

Андрій Табалов висловив підтримку проекту “Будуємо Україну разом” і пообіцяв максимальне сприяння у всіх питаннях, що стосуються реалізації мистецьких та соціальних проектів у Кропивницькому.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool