У Кропивницькому завтра посилять охорону публічного порядку

Лютий 17, 2018 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

У неділю, 18 лютого, о 14.00 в обласному центрі в рамках Чемпіонату України з футболу заплановано проведення матчу між ФК "Зірка" (м. Кропивницький) та ФК "Маріуполь" (м. Маріуполь). 

У зв’язку з цим, до забезпечення правопорядку буде залучено додаткові сили з числа особового складу поліції області.

За попередніми даними, на гру завітають близько 4 тисяч глядачів. Більше 120 поліцейських слідкуватимуть за дотриманням публічного порядку.

Працівники поліції звертаються до вболівальників із проханням – під час перегляду матчу бути толерантними, з повагою ставитися один до одного, а також не допускати порушень порядку та виявляти пильність.

Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool