У Кропивницькому завершують реконструкцію дитячо-юнацької школи олімпійського резерву

Березень 31, 2021 | Новини | Переглядів: 445 | Коментарі: 0

Реконструкцію спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву-2 завершать у нинішньому році. Про це повідомив директор департаменту капітального будівництва облдержадміністрації Олександр Мільто.

 «Реконструкція комунального закладу "Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2" на фінішній прямій.

Проектом передбачено заміну інженерних мереж, оздоблювальні роботи, будівництво боксерської зали, благоустрій прилеглої території та забезпечення вимог інклюзивності», – зазначив Олександр Мільто.

Він додав, що підрядники вже завершили зовнішні будівельні роботи та внутрішнє оздоблення, також продовжують працювати над благоустроєм навколишньої території. У рамках реконструкції збільшили площу спортивної зали, а також придбали обладнання з кондиціювання та вентиляції приміщення.

Як уже повідомлялося, у СДЮШОР-2 займається 586 вихованців із п'яти видів спорту - легкої атлетики, футболу, боксу, бейсболу та софтболу. У закладі викладає 31 тренер. Вихованці школи неодноразово займали призові місця на чемпіонатах України та Європи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool