У Кропивницькому завершився Всеукраїнський творчий фестиваль

Травень 21, 2022 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

У Кропивницькому відбувся ІІ Всеукраїнський творчий фестиваль до Дня Європи “Єврофест-2022”, який об’єднав в режимі онлайн понад 3000 учасників – вихованців (учнів) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти України, представників дитячих, молодіжних, громадських об’єднань.

Учасники різними засобами творчої діяльності розкривали тему фестивалю “Європа – наш спільний дім. Спільне сьогодення. Спільні цінності. Спільне майбутнє”: в конкурсах відеопоезії, світлин, постерів, інтернет-мемів, коміксів, пошуково-дослідницької та просвітницької – в конкурсі “Квіз країнами Європи”.

Конкурсна програма фестивалю була неймовірно насиченою та містила цілу низку просвітницьких активностей, творчих онлайн-зустрічей, онлайн-форумів, вебквестів, тематичних інтелектуальних ігор.

Для всіх учасників та гостей фестивалю віртуальне євромістечко “Україна & Європа” запропонувало майстер-класи, ігрові програми, галерею національних костюмів, флешмоби та інші цікавинки: https://prezi.com/view/akfgWV8ivvbgQCyYCmLk

Віртуальна арт-виставка “Крокуємо Європою” презентувала роботи переможців конкурсів світлин, постерів, коміксів, інтернет-мемів: https://youtu.be/TQS2P9BTB4s, https://youtu.be/Uklw8RaZXEo

Організатори Фестивалю: Кіровоградський обласний ЦДЮТ, Міністерство освіти і науки України, Український Державний центр позашкільної освіти, департамент освіти і науки Кіровоградської ОДА, Міжнародна асоціація позашкільної освіти, молодіжне громадське об'єднання "Центр". 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool