У Кропивницькому завершився шаховий турнір

Вересень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Із 18 по 25 вересня у Кропивницькому в шаховому клубі «Біла тура» проходив шаховий турнір серед юнаків, чоловіків та ветеранів спорту, присвячений 262-ій річниці заснування міста. У турнірі взяли участь 22 спортсмени.

Серед ветеранів золоту нагороду виборов Володимир Кеванашвілі. Другим став Василь Бузько. Бронзову медаль завоював Анатолій Голодаєв. У змаганні чоловіків перше місце посів Богдан Басько. Срібну медаль завоював Станіслав Грищенко. Третє місце посів Аркадій Аскері. Серед юнаків переміг Микита Воропай. Срібну медаль виборов Роман Кузенний. Третім став Ілля Репецький.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту міської ради Кропивницького і призами від обласної федерації шахів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool