У Кропивницькому завершилися Всеукраїнські дитячо-юнацькі військово-патріотичні ігри

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

Сьогодні до обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, з тим, аби привітати переможців, завітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Нагадаємо, що з 8 по 12 червня на базі зазначеного навчального закладу проходили змагання у різних видах військово-патріотичних і туристичних змагань. Загалом, у них взяли участь представники 29 команд з усієї області, у кількості 250 хлопців та дівчат віком до 17 років.

Юні патріоти протягом п’яти днів змагалися за право бути кращими стрільцями, слідопитами та рятівниками, демонстрували вміння надавати невідкладну медичну допомогу, долали туристичну смугу перешкод, випробовували себе у спортивному орієнтуванні, та облаштовували місця для відпочинку і ночівлі в умовах природного середовища.

За найбільшою кількістю балів у загальному заліку перемогла команда з Кропивницького (1 місце). Юні активісти з Новоархангельського району здобули 2 місце, команда з Маловисківського району посіла 3 місце.

Сергій Коваленко привітав команди-переможниці, та подякував усім учасникам гри за їхню наполегливість, командних дух і стремління до перемоги. – Ми зробимо все необхідне, аби у наступному році гра «Сокіл» («Джура») пройшла ще на більш високому рівні, і у вас від неї залишилися найкращі спогади, – відзначив посадовець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool