У Кропивницькому завершено роботи по дезінфекції усіх зупинок громадського транспорту

Березень 30, 2020 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

У рамках здійснення комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції на території, визначеної до виконання Урядом України, рятувальники Кіровоградської області здійснюють протиепідемічну роботу.

Так, за відповідним зверненням місцевих органів влади Кіровоградської області рятувальники проводять дезінфекційні заходи у населених пунктах у потенційно небезпечних з точки зору можливості розповсюдження інфекції місцях: зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, а також дороги, тротуари, приміщення різного призначення і прилеглу територію.

Спеціальним дезінфікуючим розчином, що є безпечним для здоров’я людей і тварин, із ранцевих пульверизаторів рятувальники у захисних костюмах обробляють кожне місце, де зазвичай спостерігається найбільше скупчення людей.

Зараз завершено роботи по дезінфекції усіх зупинок громадського транспорту, які розпочались 28 березня в м. Кропивницькому. Сьогодні, 30 березня, проведено обробку 24 зупинок по вулицям Академіка Тамма, Яновського, Садова, Кропивницького, Верхня Пермська та Бобринецький шлях.

Загалом вже продезінфіковано 124 вищезазначених об’єкти в області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool