У Кропивницькому затримали посадовця, який за гроші давав можливість ухилитись від мобілізації (ФОТО)

Травень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1427 | Коментарі: 0

Управлінням СБ України в Кіровоградській області затримано одного із співробітників керівної ланки судової охорони у Кіровоградській області.

 Посадовець систематично вимагав гроші від місцевих мешканців за сприяння в отриманні довідки, яка дасть можливість ухилитись від мобілізації осіб призовного віку у військовий час.

Співробітниками СБУ задокументовано декілька таких випадків, за один так зв. «білий»військовий квиток зловмисник вимагав по $7 тис.

Зловмисника затримано «на гарячому» під час одержання усієї суми неправомірної вигоди у розмірі $7 тис. Наразі встановлюються інші особи, причетні до протиправної діяльності.

Найближчим часом вказаній особі буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, та обрано запобіжний захід.

Спецоперація із затримання проводилася спільно зі слідчими СУ ГУ НП в Кіровоградській області, за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури. 

джерело

У Кропивницькому затримали посадовця, який за гроші давав можливість ухилитись від мобілізації (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool