У Кропивницькому затримали групу осіб, яка скоїла крадіжку грошей з авто

Листопад 16, 2018 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

До відділу поліції надійшло повідомлення від 48-річного жителя обласного центру про те, що невідомі особи проникли до його автомобіля та заволоділи грошовими коштами.

Як з’ясувалося, зловмисники слідкували за потерпілим і, дочекавшись поки чоловік піде у справах, шляхом підбору ключа, відімкнули транспортний засіб і викрали значну суму коштів.

Отримавши орієнтування, під час проведення першочергових розшукових заходів, працівники карного розшуку на одній з вулиць міста помітили автівку, на якій зловмисники зникли з місця злочину. В транспортному засобі знаходилися 40-річний та двоє 34-річних іноземців.

У ході огляду транспортного засобу правоохоронці виявили пакет від грошових коштів потерпілого та під час поверхневого огляду - частину викрадених грошей, які зловмисники тримали при собі.

Осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами
Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool