У Кропивницькому затримали грабіжника

Січень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 608 | Коментарі: 0

На спецлінію відділу поліції надійшло повідомлення від 76-річного кропивничанина про те, що він став жертвою пограбування.

Пенсіонер саме зняв грошові кошти з банкомату, аж раптом невідома особа штовхнула його та вихопила гаманець.

Чоловік намагався втекти з місця злочину, однак охоронці станції швидко зреагували й зупинили нападника. Його було запрошено до службового приміщення до прибуття поліцейських та з’ясування обставин події.

За інформацією правоохоронців, грабіжником виявився 27-річний місцевий мешканець, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. У ході огляду місця пригоди громадянин добровільно надав працівникам поліції речовий доказ кримінального правопорушення – грошові кошти у сумі 2000 гривень, які він сховав у рукаві верхнього одягу, та гаманець.

 «Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool