У Кропивницькому затримали чоловіка причетного до крадіжки речей із авто

Листопад 02, 2017 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 листопада, близько 3 години ночі один із екіпажів патрульної поліції здійснював патрулювання центральної частини міста.

Увагу правоохоронців привернув молодий чоловік, який перебував на перехресті вулиці Чміленка та Великої Перспективної. Помітивши автомобіль патрульної поліції, чоловік різко змінив напрямок свого попереднього руху.

Патрульні вирішили з’ясувати причину такої поведінки громадянина. Під час спілкування із поліцейськими чоловік помітно нервував. Це стало підставою для проведення поверхневої перевірки, у ході якої у особи було виявлено автомагнітолу, автомобільний відеореєстратор, автомобільний компресор та деяке інші речі, зовнішній вигляд яких вказував на їх нещодавній демонтаж. Пояснити походження цих речей, чоловік не зміг.

Даного громадянина було запрошено до Кропивницького відділу поліції та передано працівникам сектору карного розшуку для з’ясування усіх обставин справи.

Як стало відомо пізніше, вже сьогодні зранку 2 листопада до Кропивницького відділу поліції звернувся житель міста із заявою про те, що невідома особа цієї ночі таємно проникла до його приватного автомобіля та викрала із нього автомагнітолу, автомобільний відеореєстратор, автомобільний компресор.

Працівники відділу поліції продемонстрували громадянину фото речей, які були виявлені патрульними поліцейськими цієї ночі при спілкуванні із молодим чоловіком на перехресті вулиць Чміленка та Великої Перспективної. Заявник відразу впізнав речі, які належать йому. Проведенням подальших процесуальних дій по цій справі займаються працівники сектору карного розшуку Кропивницького відділу поліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool