У Кропивницькому запрацював новий креативний простір (фото)

Вересень 16, 2021 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Креативний простір «Пектораль» запрацював в обласному центрі народної творчості в Кропивницькому сьогодні, 16 вересня.

«Прекрасно, коли центр оживає, втілює свіжі ідеї і створює майданчики для наших митців. Завжди захоплююся людьми, які живуть своєю справою, у яких горять очі. Ви вмієте заряджати позитивом, ви повертаєте нас до традицій і показуєте, яка багата Кіровоградщина – на таланти, на культуру… Рухайтеся вперед, розвивайтеся і нехай цей простір стане джерелом вашого натхнення», – зазначив на відкритті голова обласної ради Сергій Шульга.

Концепція роботи простору передбачає організацію майстер-класів, виставок митців ужиткового мистецтва, проведення обрядових свят за участі фольклорних колективів області тощо.

Нагадаємо, у травні комісія з проведення конкурсу на посаду директора обласного центру народної творчості визначила переможницею Тетяну Назаренко.

Креативний простір «Пектораль»

Креативний простір «Пектораль»

Креативний простір «Пектораль»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool