У Кропивницькому запрацює новий тролейбусний маршрут

Січень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

Придбання нових тролейбусів дозволило покращити якість обслуговування пасажирів у Кропивницькому. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 23 січня.

- Вже місяць працюють у Кропивницькому нові тролейбуси, - відзначив очільник міста. – Тож є реальна можливість відкрити додаткові маршрути. Ми обіцяли мешканцям запустити до кінця січня тролейбус №9 і він буде ходити по маршруту Генерала Жадова-Ковалівка-Залізничний вокзал.

За інформацією міського голови цей маршрут почне працювати із 25 січня і з’єднає великі житлові масиви міста із залізничним вокзалом.

- Необхідно також синхронізувати рух тролейбусів із прибуттям на станцію потягів, щоб люди не чекали транспорт на зупинках і не змушені були викликали таксі,- наддав доручення управлінню розвитку транспорту та зв’язку Андрій Райкович.

Всього, повідомив начальник профільного управління Олександр Вергун, у Кропивницький вже доставлені 16 із 20 закуплених тролейбусів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool