У Кропивницькому започатковують новий мистецький проект

Травень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний Центр народної творчості та фотоклуб «Колаж» започатковують новий мистецький проект – онлайн-фотовиставку «Весна-2020».

Ми запрошуємо всіх бажаючих з Кіровоградщини до 31 травня 2020 року надіслати свої фотобачення цьогорічної весни (до п᾽яти фото) на електронну адресу kollagekrd@gmail.com з приміткою «Весна-2020».

Також потрібно вказати прізвище, ім’я, місце проживання та назву фото. У відборі робіт візьмуть участь відомі в області фотомитці: Ігор Демчук, Віталій Попков, Сергій Лесів, Сергій Гусарченко. Презентація онлайн-фотовиставки «Весна-2020» у вигляді слайд-шоу відбудеться 7 червня на сторінці Кіровоградського обласного Центру народної творчості у Фейсбуці та на сайті установи.

Довідки за телефоном: 066 157-87-72 (Сергій).

Незважаючи на всі негаразди, давайте запам’ятаємо цю Весну – усміхнену, променисту, з зеленими й блакитними кольорами. Весну, яка несе оптимістичні сподівання на краще…


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool