У Кропивницькому закінчився сезон велопатруля

Жовтень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

З червня по жовтень, велопатрульні віддано несли службу у місті на своїх двоколісних друзях. Відтепер, поліцейські повертаються кожен в свою роту, аби надалі допомагати та продовжувати приносити користь людям.

За час роботи, охоронці порядку опрацювали більше трьохсот викликів громадян, допомагали знаходити дітей, рятували людей, виявляли загублені речі, охороняли громадський порядок під час урочистих заходів у місті, затримували злочинців, які перебували в розшуку та проводили численні бесіди з громадянами, щодо заборони куріння та розпивання алкоголю у громадських місцях. Також, патрульні слідкували за тим, аби містяни не порушували правила дорожнього руху та виявляли водіїв в стані сп’яніння.

До слова, велопатрульні, мали справу навіть з собачатами, яких вони знайшли під час патрулювання парку та повернули господарям.

З завтрашнього дня, поліцейські повернуться до виконання своїх службових обов’язків в автопатрулі. А вже зараз, вони з нетерпінням чекають на відкриття наступного сезону, аби й надалі патрулювати вулиці міста, парки та сквери.

Патрульна поліція Кіровоградської області

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool