У Кропивницькому за використання нелегальної праці накладено штрафи на більше, ніж мільйон гривень

Липень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

Використання найманої праці без оформлення трудових відносин семи працівників виявили інспектори праці Управління Держпраці в області під час відвідування трьох кафе та магазину, що здійснює торгівлю шпалерами, у Кропивницькому.

За результатами розгляду матеріалів цих відвідувань на чотирьох фізичних осіб-підприємців накладені штрафні санкції на загальну суму 781,8 тис.грн., відповідно до абзацу 2 частини 2 статті 265 КЗпП України.

Крім того, за недопущення інспекторів праці до відвідування з питань виявлення неоформлених трудових відносин розважального комплексу в обласному центрі, одній фізичній особі-підприємцю винесено штрафну санкцію в розмірі 372,3 тис.грн. відповідно до абзацу 7 частини 2 статті 265 КЗпП України.

Дана штрафна санкція застосовується вже вдруге.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool