У Кропивницькому за смертельний наїзд на школярку, водія засуджено до 8 років позбавлення волі

Квітень 19, 2021 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

За підтримання публічного обвинувачення обласною прокуратурою Кіровоградський районний суд визнав винним 44- річного водія у ДТП у с. Бережинка - смертельному травмуванні 11-річної школярки та зникнення з місця події ( ч.2 ст.286, ч.1 ст.135 КК України).

Трагічна подія сталася 9 листопада 2020 року у с. Бережинка Кропивницького району.

Керуючи автомобілем марки ЗАЗ у стані сильного алкогольного сп’яніння, водій допустив наїзд на пішохода – малолітню дівчину 2009 р.н., яка рухалась по правій обочині біля проїзної частини дороги по ходу руху транспортного засобу.

За словами прокурора у кримінальному провадженні Остапа Кравчука після наїзду водій жодних заходів для надання допомоги дитині не вжив, і після скоєння аварії зник з місця пригоди.

Внаслідок наїзду дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям і загинула на місці події.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool