У Кропивницькому з нагоди свята жінки-поліцейські отримали заохочення

Березень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Урочистості відбулися сьогодні, 7 березня, в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області.

Своїх колег – представниць прекрасної статі, від імені чоловіків-правоохоронців привітав начальник обласного главку відомства Сергій Кондрашенко. 

«Для наших жінок не існує непідкорених вершин. Ви сумлінно і добросовісно розділяєте з нами непрості робочі будні, при цьому лишаєтеся професіоналами своєї справи, людьми честі, відповідальними і наполегливими, добропорядними та чуйними у ставленні до громадян. Кожен із нас, чоловіків, відчуває гордість за вас і вашу роботу.
Нехай служба буде спокійною та легкою. Нехай близькі і рідні з розумінням ставляться до вашої професії та щільного робочого розпорядку – завжди підтримують і надихають», - зазначив начальник поліції області, звертаючись до присутніх.

Із нагоди свята Сергій Кондрашенко вручив жінкам-поліцейським і ветеранам ОВС пам’ятні відзнаки «Українська берегиня», цінні подарунки – наручні годинники, Подяки та квіти.
До вітань приєднався і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук та нагородив жінок Грамотами.

Продовжилися урочистості святковим концертом. Свої музичні подарунки для гостей підготували – гурт «Офіцери», представники спецпідрозділу «Святослав», музикант Євгеній Чабанюк, студент льотної академії ФрамелоОмело-Казиміро, співак Владислав Кашпуренко.

Крім того, на присутніх очікував ще один неймовірний сюрприз – виступ фокусника-ілюзіоніста Київського державного цирку Сергія Чуднова.
Упродовж заходу також відбувся розіграш квитків на концерти відомої української співачки та представників гумористичного шоу, що найближчим часом виступатимуть в обласній філармонії.

Сектор комунікації
поліції кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool