У Кропивницькому з головами квартальних комітетів провели семінар

Вересень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

28 вересня у міській раді відбувся семінар з головами квартальних комітетів Фортечного району м. Кропивницького.

У семінарі брали участь народний депутат України Костянтин Яриніч та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Мосін, які вручили подяки головам квартальних комітетів за активну участьєу міськомух оглядіє –є конкурсіє нає кращий єблагоустрій багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора у м. Кропивницькому у 2016 році в номінації «Кращий благоустрій будинків приватного сектора» на території Фортечного району.

Розглянуто питання: про проведення Всеукраїнського місячника «Милосердя» та днів відкритих дверей для всіх категорій населення у Кіровській районній організації Товариства Червоного Хреста України; про порядок призначення населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на опалювальний період 2016/2017 року; про найбільш поширені випадки припинення виплати державних соціальних допомог та відповідальність громадян за подання неповної чи недостовірної інформації про доходи або майновий стан всіх членів своєї сім’ї; про вивезення сміття на територіях Фортечного і Подільського районів м. Кропивницького.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool