У Кропивницькому юних спортсменів навчають основам мінної безпеки (ФОТО)

Травень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1440 | Коментарі: 0

Щоб залучити якомога більше юних українців до руху амбасадорів мінної безпеки, рятувальники у співпраці із управлінням молоді та спорту Кропивницької міськради організували навчання вихованців юнацько-спортивних шкіл.

Сьогодні мінній безпеці вчились юні спортсмени ДЮСШ № 2. Фахівці пресслужби, групи піротехнічних робіт та психологи ГУ ДСНС в області провели комплексний захід у рамках протимінної просвіти населення.

Головне – знати ворога «в обличчя», тобто добре запам’ятати, як виглядають сучасні чи застарілі боєприпаси, розтяжки, заміновані речі. Діти засвоїли надважливе правило – нічого не можна чіпати поза власною оселею. Ні гаманці, ні іграшки, ні рюкзаки, – нічого, як би безневинно і привабливо не виглядали ці речі. Ворог використовує будь-які засоби, або нашкодити українцям. Під керівництвом досвідченого сапери діти навчились адекватно реагувати на випадки виявлення вибухонебезпечних предметів.

Також вихованці ДЮСШ навчились корегувати свій психологічний стан та самостійно знижувати рівень стресу чи тривоги.

Сподіваємось, юні спортсмени передадуть отримані знання своїм друзям та, таким чином, рух амбасадорів мінної безпеки охопить всіх дітей і важливі знання убезпечать їх від трагічних помилок.

 юних спортсменів навчають основам мінної безпеки

 юних спортсменів навчають основам мінної безпеки

 юних спортсменів навчають основам мінної безпеки

 


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool