У Кропивницькому юні рятувальники завітали у пожежний музей (ФОТО)

Травень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Дружина юних рятувальників-пожежних з Кропивницького завітала до Головного управління ДСНС в області. 

У Кропивницькому юні рятувальники завітали у пожежний музей

У Кропивницькому юні рятувальники завітали у пожежний музей

У Кропивницькому юні рятувальники завітали у пожежний музей

У Кропивницькому юні рятувальники завітали у пожежний музей

У Кропивницькому юні рятувальники завітали у пожежний музей


Своє знайомство з рятувальною справою команда юних ентузіастів розпочала з вивчення історії. Цього дня Пожежно-технічна виставка-музей Головного управління радо відчинила свої двері для юних відвідувачів.

Хлопці та дівчата із захопленням поринули у загадковий світ, де історичні хроніки боротьби з вогняної стихією оживали у розповідях рятувальників, а дивовижні експонати, відтворені за зразками пожежно-рятувального обладнання минулих століть, справили незабутнє враження.

У залі профілактики підлітки на власні очі побачили, як неконтрольована вогняна сила знищує оселю майже за три хвилини. А ще змогли пересвідчитися, як оперативно працює Служба порятунку від моменту отримання сповіщення про надзвичайну подію до виїзду підрозділу на місце виклику. Із щирим зацікавленням юні рятувальники досліджували модель диспетчерського пункту управління та розглядали пожежно-рятувальне обладнання і спеціальний одяг пожежних, який витримує надвисокі температури.

Особливо вразила присутніх інсталяція з тематики мінної безпеки. Моделі сучасних боєприпасів: мін, снарядів, гранат та решти вибухонебезпечного металу у супроводі роз’яснень фахівця переконливо закликали бути вкрай обережними та пам’ятати, що небезпека може бути зовсім поруч, там, де не очікуєш.

Насамкінець зустрічі рятувальники нагадали учасникам заходу про завдання команди ДЮРП на найближчий тиждень. Адже попереду чекає напружена та дуже відповідальна робота.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool