У Кропивницькому юні рятувальники привітали ветерана пожежно-рятувальної служби (ФОТО)

Травень 31, 2023 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

30 травня свій 70-річний ювілей відзначив ветеран пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини Загурський Василь Олексійович.

У Кропивницькому юні рятувальники привітали ветерана пожежно-рятувальної служби

У Кропивницькому юні рятувальники привітали ветерана пожежно-рятувальної служби

У Кропивницькому юні рятувальники привітали ветерана пожежно-рятувальної служби


У цей день привітати його прибула у повному складі команда ДЮРП Кропивницького ліцею «Науковий». Юні рятувальники із задоволенням виконали цю почесну місію, адже дуже вже кортіло зустрітися зі справжнім ветераном служби, який усе своє життя присвятив рятувальній справі, виховав не одне покоління рятувальників, був наставником для багатьох, ділився досвідом та професійними знаннями з колегами. А ще започаткував цілу династію рятувальників, чим дуже пишається, адже його діти та онуки продовжили справу свого батька й дідуся.

За своє життя Василь Олексійович жодного разу не поскаржився на труднощі та не пожалкував про вибір професії, адже справу обирав за покликом серця.

Гості цього дня завітали до ювіляра з подарунками та щирими привітаннями, а ще з нагоди такої знаменної дати вручили йому подяку від команди ДЮРП.

Господар натомість запросив юних рятувальників до оселі, де провів екскурсію подвір’ям, із гордістю представив відвідувачам власноруч побудований спортивний майданчик, який щодня допомагає чоловіку тримати себе у гарній фізичній формі.

А згодом, за ароматним чаєм зі смаколиками, ювіляр ділився із гостями спогадами з професійного життя, яких за довгі роки служби накопичилося чимало. Підлітки із захопленням слухали розповіді про пожежі, випадки рятування, коли кожна хвилина була на вагу золота.

Так за щирими розмовами непомітно минула не одна година, коли професійний досвід та життєва мудрість зустрілися з молодим запалом та юнацькими мріями.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool