У Кропивницькому вже незабаром з’явиться нова променадна алея

Листопад 10, 2021 | Новини | Переглядів: 1520 | Коментарі: 0

Сьогодні Кропивницький міський голова Андрій Райкович разом зі своїм заступником Олександром Вергуном проінспектували хід та якість виконання будівельних робіт на дорожній інфраструктурі міста.

Нині в розпалі ремонт алеї, розташованої між мікрорайонами Жадова та Попова. Завдання на її відновлення міський голова поставив ще влітку. Сьогодні тут продовжує кипіти робота – будівельники вкладають плитку на пішохідних доріжках, облаштовують велодоріжки, змонтували зовнішнє освітлення, почали встановлення нових лавок. Вартість проєкту складає близько 5 мільйонів гривень.

- Це буде класна променадна зона, з якісним ремонтом. Переконаний, що людям буде зручно тут прогулюватись, - відзначив Андрій Райкович. – Думаю, що ця алея стане окрасою всього мікрорайону.

Триває активний ремонт і дорожнього покриття вулиці Нікітіна. Тут будівельники кладуть вже чистовий шар асфальтобетону на проїжджій частині, асфальтують і під’їзди в двори. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool