У Кропивницькому вводяться нові тарифи за водопостачання

Грудень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 2900 | Коментарі: 0

На виконання пункту 6 статті 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» повідомляє:

Відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 02.11.2017 р. № 1344 «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року №2868» ОКВП «Дніпро-Кіровоград» з 16 грудня 2017 року вводить в дію тарифи:

– на послугу з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) в розмірі 10,98 грн./м3 з ПДВ;

– на послугу з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) в розмірі 9,816 грн./м3 з ПДВ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool