У Кропивницькому вулицями міста відбувся автопробіг (ФОТО)

Лютий 04, 2018 | Новини | Переглядів: 1626 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 лютого, у Кропивницькому відбувся автопробіг, який провели представники Кіровоградського представництва ГО «Всеукраїнська організація «Авто Євро Сила» в рамках Всеукраїнської акції «В підтримку доступного розмитнення авто для кожного українця»

Учасники автопробігу зібралися на території паркінгу Аеропорту, потім колона, яка складалась із 70 автомобілів на закордонній реєстрації, вирушила автопробігом вулицями міста Кропивницький

На площі Героїв Майдану відбувся імпровізований мітинг.

Перед присутніми виступив організатор акції, який подякував присутнім за те що вони у вихідний день провели такий масштабний, як для нашого обласного центру автопробіг. Також було зазначено, що акції будуть проводитись і надалі, так як боротьба за доступне для кожного українця розмитнення триває. На сьогодні представники ГО «Авто Євро Сила», своєю акцією показали, свою згуртованість та готовність прийти на допомогу кожному хто її потребує. Також пролунала заява, що відповідні звернення щодо сприяння у вирішені питання розмитнення іноземних авто на місцевому рівні, будуть найближчим часом подаватись до Міської ради м.Кропивницький та до Кіровоградської ОДА.

У Кропивницькому вулицями міста відбувся автопробіг (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому вулицями міста відбувся автопробіг (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому вулицями міста відбувся автопробіг (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому вулицями міста відбувся автопробіг (ФОТО, ВІДЕО)
   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool