У Кропивницькому вулиця Вокзальна відкрита для руху

Вересень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1396 | Коментарі: 0

Відремонтувати цю вулицю було для нас принциповим завданням. Адже це - одна з головних транспортних артерій міста. Вона з'єднує два береги і великі житлові масиви. Під нею проходять важливі комунікації, а рух авто не припиняється ні на мить.

17 років ця стратегічна магістраль не бачила масштабного ремонту. І я щиро радію, що ми зважились на відновлення вулиці. Я дякую колективу водоканалу за те, що проклали тут нові мережі, поліцейським спасибі за розуміння і партнерство, а будівельникам - за професіоналізм!

По цій вулиці вже почався жвавий рух. Курсуватимуть тут і наші нові автобуси. 10 комфортних і сучасних, середньої місткості нових автобусів вже готові виходити на маршрут. На прохання громади вони перевозитимуть пасажирів Старої Балашівки, Никонорівки, Кущівки, Салганних пісків.

До речі, на цьому відновлення Вокзальної не завершиться. Наступного року ми плануємо другий етап робіт: ремонт тротуарної частини та створення велодоріжок 

ДЖЕРЕЛО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool