У Кропивницькому встановлюються причини масового отруєння дітей

Серпень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Прокуратура Кіровоградської області контролює хід розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за фактом захворювання 17 дітей, які є членами Національної скаутської організації України «Пласт» в літньому мандрівному таборі.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за ч.1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України.

На даний час встановлено, що загальна кількість дітей, що перебували у мандрівному таборі складає 39 осіб, з яких 17 з діагнозом гастроентерероколіт та харчова токсикоінфекція госпіталізовано до КЗ «Центральної міської лікарні м. Кропивницький». Харчове отруєння діти отримали повертаючись з табору в Черкаській області. Задля встановлення причин отруєння Держсанепідемслужбою проводяться відповідні дослідження.
Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool