У Кропивницькому встановили зловмисника, який обікрав офіс однієї з редакцій ЗМІ

Травень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

37-річний місцевий житель раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Цього разу проник до офісного приміщення на першому поверсі, де розташовано корпункт одного з центральних телеканалів, звідки «виніс» оргтехніку на 8 тисяч гривень. За вчинене зловмиснику-рецидивісту загрожує до 6 років ув’язнення.

Повідомлення про злочин надійшло до Кропивницького відділу поліції від одного з працівників, який вранці прийшов на роботу і побачив відчинене вікно, а всередині приміщення виявив відсутність планшета та ноутбука.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вирахували особу злодія. Йому вже оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), вирішується питання щодо обрання стосовно чоловіка міри запобіжного заходу», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Попередньо встановлено, що вночі зловмисник прийшов до будівлі та, переконавшись, що у приміщенні офісу нікого немає, вирішив вчинити крадіжку. Пошкодивши пластикове вікно, проник всередину і почав шукати цінні речі, які б можна було продати. Забравши з собою техніку, громадянин зник у невідомому напрямку. Втім довго переховуватися йому не вдалося.

У даний час ноутбук працівники поліції вилучили та направили на проведення експертизи, після чого його буде повернуто власнику. Планшет злодій продав невідомій особі. Розслідування за цим фактом триває. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool