У Кропивницькому встановили чоловіка, який повідомив про «замінування»

Квітень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Відреагувавши на заяву невідомого, на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Кропивницького відділу поліції, фахівці вибухотехнічної служби та рятувальники.

У результаті обстеження приміщення, розташованого на вулиці Великій Перспективній, підозрілих предметів виявлено не було.
Повідомлення до поліції надійшло по лінії «102» 30 березня о 13.40. Аби не наражати людей на небезпеку, працівників установи та відвідувачів попросили вийти з будівлі. В ході ретельної перевірки, вибухівки не виявили.

«За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності».

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити особу «жартівника». Ним виявився непрацюючий та не судимий 36-річний житель обласного центру.
За попередніми даними, чоловік телефонував із власного мобільного, який в подальшому зберігав у себе вдома», - розповів начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.
Нині громадянину оголошено про підозру. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool