У Кропивницькому всі сміттєві майданчики будуть продезинфіковані

Вересень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 вересня, відбулася чергова щоденна контрольна нарада заступника міського голови Олександра Мосіна та начальника головного управління житлово-комунального господарства Віктора Кухаренка з директором ТОВ “Екостайл” Сергієм Макаровим та керівниками ЖЕО обласного центру.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Технічну несправність основної кількості сміттєвозів, які щоденно вивозять тверді побутові відходи з контейнерних майданчиків Кропивницького, директор підприємства “Екостайл” пояснив великим навантаженням для спеціальної техніки і накопиченими протягом періоду експлуатації несправностей.

На допомогу комунальним службам міста з Одеси та Запоріжжя додатково прибули дві машини, які сьогодні о 20.00 почнуть роботу з очищення контейнерних майданчиків міста. Як запевнив Сергій Макаров, підприємством була відпрацьована логістика і за два дні місто має вийти із ситуації перенакопичення сміття та повернутись у постійний режим вивезення відходів. Крім того, за ці дні ТОВ “Екостайл” має відремонтувати усі несправні машини.

Олександр Мосін, у свою чергу наголосив, що після подолання проблеми із перенакопичення сміття, контейнерні майданчики необхідно продезінфікувати.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool