У Кропивницькому вшанували працівників ОВС, які загинули при виконанні службових обов’язків

Серпень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 690 | Коментарі: 0

Заходи відбулися за участі керівництва обласного главку відомства, родин загиблих правоохоронців, представників обласної державної адміністрації, міської та обласної ради, керівників правоохоронних структур області, духовенства, працівників поліції і військовослужбовців Національної гвардії України.

«Сьогодні ми зібралися разом, аби вклонитися світлій пам’яті наших загиблих колег, товаришів по службі, рідних та близьких людей, які поклали життя, захищаючи Батьківщину і свій народ.

Скільки б не минуло часу з тих пір, коли в наші колективи, в родини правоохоронців вривалися страшні звістки про втрати, спомин про трагедії так само відкликатиметься в серцях болем. Ми завжди будемо пам’ятати героїв, розділяємо скорботу і біль їх рідних», - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції області Дем’ян Таршин.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які не повернулися зі служби живими.
Представники керівництва області та міста, зі свого боку, подякували родинам загиблих правоохоронців за подвиг їх синів, чоловіків і батьків та висловили співчуття.

До учасників зібрання також звернулася мати загиблого солдата Національної гвардії, добровольця батальйону «Донбас», Героя України – Євгена Тельнова.

Таїсія Іванівна розповіла про службу сина на Сході держави, про те, як сама за можливості нині надає допомогу і підтримує бійців на передовій, а також побажала, аби якнайшвидше скінчилася війна та родини більше не зазнавали непоправних втрат.
Наприкінці заходу Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив молебень за загиблими правоохоронцями.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool