У Кропивницькому вшанували пам'ять жертв політичних репресій (ФОТО)

Травень 21, 2023 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

21 травня щороку в Україні вшановують пам’ять мільйонів загублених життів, бездушно знищених радянським тоталітарним режимом. 

У Кропивницькому вшанували пам'ять жертв політичних репресій (ФОТО)

У Кропивницькому вшанували пам'ять жертв політичних репресій (ФОТО)

У Кропивницькому вшанували пам'ять жертв політичних репресій (ФОТО)


З 2014 року, а ще більше із початком повномасштабного вторгнення росії, терор і політичні переслідування стали моторошною реальністю для величезної кількості українців на окупованих територіях

Катування, розстріли невинних, насильницькі депортації, фільтраційні табори, масові знущання з політичних мотивів – усе це історичні кадри з хроніки радянських часів, а на жаль, реалії сьогодення.

З огляду на страшні події, починаючи з пекельного лютого 2022 та й донині, День пам’яті жертв політичних репресій набуває для нас нового значення.

У Кропивницькому цього дня громада зібралася біля пам’ятного знаку "Борцям за волю України - жертвам політичних репресій", де секретар Кропивницької єпархії Православної церкви України протоієрей Іван Шубін провів поминальне богослужіння.

Разом з очільниками області та міста, представниками громадських організацій та органів виконавчої влади керівництво та особовий склад Головного управління ДСНС в області поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам політичних репресій, аби віддати належне тим, хто безвинно загинув під тиском тоталітарного режиму.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool