У Кропивницькому вшанували память Федора Непоменка (ФОТО)

Січень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1358 | Коментарі: 0

У нього музика і слово злились у творчому польоті,- Інна Каратаєва

Цією думкою вчителя української мови та літератури загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Олени Журливої Кіровоградської міської ради розпочався мистецький захід, присвячений вшануванню світлої пам'яті колишнього вчителя музики, письменника Федора Непоменка, якому у січні виповнилося б 90 років від дня народження.

- Ми горді тим, що в нашому навчальному закладі працювали педагоги від Бога - відома українська поетеса Олена Журлива і автор шести книг прози Федір Іванович Непоменко, які вміло сполучали основну діяльність із літературною та безвимірною любов'ю до учнів, - відзначила у своєму виступі директор школи Світлана Бик.

Про основні віхи свого старшого колеги по перу вів зацікавлену розмову з учнями та вчителями керівник обласної письменницької організації прозаїк Василь Бондар, насичену маловідомими фактами з його письменницького життя.
Окрім того, він зачитав окремі сторінки творів Непоменка аби прилучити їх до високохудожнього слова нашого земляка родом із з села Любо-Надеждівка Кіровоградського район..

Цікавим був виступ Тетяни Реви - старшого наукового співробітника міського літературно-меморіального музею імені І.К. Карпенка-Карого, яка разом зі своєю колегою Наталією Мельниченко підготувала книжкову виставку, “заселивши” її еспозиційну частину світлинами Федора Непоменка та художніми творами колишнього вчителя школи, спогадами про якого поділився на мистецькому заході автор цих рядків - його колишній учень та колега.

Анатолій Саржевський, фото автора

У нього музика і слово злились у творчому польоті,- Інна Каратаєва

У нього музика і слово злились у творчому польоті,- Інна Каратаєва

У нього музика і слово злились у творчому польоті,- Інна Каратаєва


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool