У Кропивницькому вручили подяки партнерам та волонтерам системи БПД (ФОТО)

Грудень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1439 | Коментарі: 0

LegalMeet - «Правова допомога поруч»: у Громадський офіс Кіровоградської обласної військової адміністрації завітали партнери, стейкхолдери, клієнти та громадськість.

У Кропивницькому вручили подяки партнерам та волонтерам системи БПД

У Кропивницькому вручили подяки партнерам та волонтерам системи БПД

У Кропивницькому вручили подяки партнерам та волонтерам системи БПД

У Кропивницькому вручили подяки партнерам та волонтерам системи БПД


Команда Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській та Миколаївській областях презентувала кращі надбання та досягнення системи безоплатної правової допомоги, особливості правового захисту громадян в умовах воєнного стану, проєкти та успішні кейси. І, звісно ж, подякували усім партнерам і колегам за спільну працю на юридичному фронті, відзначивши їх нагородами.

«Зараз як ніколи важливо всім згуртуватися та спільно діяти в напрямі захисту прав наших співгромадян, особливо коли це стосується вимушених переселенців, наших захисників та їхніх родин. Кожна справа потребує комплексного підходу та підтримки зі сторони різних структур. Ми вдячні всім нашим партнерам за ефективну співпрацю», - відзначила директорка Регіонального центру Наталія Гнатуша.

Протягом зустрічі учасники дискутували про розвиток правової освіти в регіоні, виклики, з якими доводиться стикатися під час дії воєнного стану та ділилися власними кейсами і напрацюваннями. А головне – будували плани на майбутнє.

Цього року на долю нашої країни випали неймовірні випробування, віримо, що наші ЗСУ і Український народ здобуде Перемогу, нам треба рухатися вперед та будувати правову державу! Тому не зупиняємось, плануємо та працюємо разом на юридичному фронті.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool