У Кропивницькому вперше вручили нову обласну відзнаку

Січень 21, 2022 | Новини | Переглядів: 1263 | Коментарі: 0

Голова обласної ради Сергій Шульга вперше вручив відзнаку «З добром до людей» під час урочистостей із нагоди Дня Соборності України сьогодні, 21 січня.

Першими жителями Кіровоградщини, які отримали відзнаку, стали єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк і Протопресвітер Кіровоградський Української Греко-Католицької Церкви отець Іван Третяк.

«Найцінніше для нації бути єдиною. І в день злуки України нам потрібно в першу чергу згадувати і повертатися до місії, до суті соборності. Маємо пам‘ятати: ми непереможні, коли єдині. Історію держави, історію країни, в якій ми живемо, творять люди. Своїми вчинками і здобутками. Своїми добрими ділами. Такими є Владика Марк і отець Іван Третяк. Ви робите дуже багато для нашої єдності, для підтримки родин загиблих військових, для наших захисників. Для мене дуже символічно вам першим вручити відзнаку, яку я започаткував для тих, хто йде з добром до людей, як написано на гербі нашої області», - сказав Сергій Шульга під час урочистостей.

Відзнаку «З добром до людей» Сергій Шульга започаткував як нагороду за особливі вчинки, діяльність на благо українського народу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool