У Кропивницькому Володимир Зеленський звернувся до мешканців області (ФОТО)

Серпень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 2402 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 серпня, на Кіровоградщину прибув із робочою поїздкою Президент України Володимир Зеленський

Під час презентації Стратегії розвитку регіону до 2027 року він звернувся до мешканців області 

«Зізнаюсь, я раніше часто бував у вашій області, але сьогодні це перший саме офіційний візит до Кіровоградщини. Повірте, ті хто планує робочі поїздки глави Держави вже отримали «на горіхи».
І вибачте, що так довго до вас їхав. Обіцяю – виправлюсь і буду приїздити регулярно. Тим паче - у вас прекрасна і область, і місто Кропивницький, де сьогодні ми продовжуємо розповідати про стратегії розвитку українських регіонів.
Ми разом з вами будуємо нову і сильну Україну. Там, де місцеве самоврядування та успіх кожної області будуть міцним фундаментом розвитку. Там, де кожен мешканець громади буде розуміти - я не сторонній спостерігач, а безпосередній учасник подій. І від моїх дій, моєї позиції, моєї участі у житті регіону залежить - яким буде він та, відповідно, якою буде наша країна.
Кіровоградщина має вигідне географічне розташування, а отже хороший транспортний потенціал. Має дуже родючі землі та мінеральні ресурси. Має майбутнє у харчовій промисловості, машинобудуванні, приладобудуванні та Ай-Ті сфері.
Саме на ці сильні сторони регіону має бути зроблена ставка.
Та, спільно з центральною владою, саме ці переваги мають рухати вперед і область, і країну.
На вашій землі розташоване селище міського типу
- Добровеличківка. Його вважають географічним центром України.
Я щиро бажаю вашому регіону бути не лише географічним, а ще центром процвітання, успішності та заможності», - сказав Президент України Володимир Зеленський

 

У Кропивницькому Володимир Зеленський звернувся до мешканців області (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool